Rijschool Grolleman   

 Rijbewijs B
Praktijklessen

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je even het rijbewijs haalt.Wij rijden per september 2019 in een Mercedes CLA 200 benzine schakel auto

Wij werken met een duidelijke instructiekaart waar de voortgang van de opleiding wordt bijgehouden. Zo zie je precies hoever je gevorderd bent, waar de volgende les over gaat en waar extra aandacht voor nodig is.

Wij werken ook met een tussentijdse toets.Het afleggen van een tussentijdsetoets(rijtest) bij het CBR verhoogt de kans dat je slaagt voor het rij-examen. Ook schenken wij veel aandacht aan het vernieuwde praktijkexamen je moet dan een gedeelte van het examen –zo’n tien tot vijftien minuten– zelfstandig naar een bepaalde bestemming rijden(via klusteropdracht, oriëntatiepunt of navigatiesysteem). Ook aan het nieuwe rijden  (milieubewust) en gevaarherkenning schenken wij veel aandacht. 

Vanaf 1-11-2011 mag je met 16,5 jaar beginnen met rijlessen en met 17 jaar kun je dan afrijden voor je rijexamen je moet dan wel tot je 18de verjaardag begeleid rijden.

hgrolleman@ziggo.nl
E-mailen
Bellen